Ga naar de inhoud

Oh So Blue

  Keramiek sculpture Oh So Blue. het beeld bestaat uit twee delen. Aardewerk opgebouwd uit ringen en bewerkt in meerdere lagen met engobes en glazuren.

  75x32x25 cm – aardewerk -2016

  Dit werk bestaat uit 2 delen. Beiden zijn volledig handgevormd uit aardewerk klei en in meerdere lagen bewerkt/beschilderd met engoben, pigmenten, glazuren en glazuurpotlood.

  Wil je de prijs van dit werk weten? Klik op ‘contact’ in het menu rechtsboven!

  (Het schilderij op de achtergrond van de ‘ uitgelichte afbeelding’ is van Elles Kraakman)

  Variaties in deze serie:

  Keeping Up Appearances; de H. (Bucket) Bouquet serie is in 2017 begonnen met een project voor een expositie in The Public House of Art te Amsterdam waarbij het thema was ‘The devil inside me’. De miniatuurvormen zijn afgeleid van mijn groter werk en onder glas geplaatst. Als een soort ‘stoere juweeltjes’. In eerste instantie als een soort grap om de nieuwsgierigheid te vergroten en het publiek ‘hebzuchtig’ te maken. Dit in plaats van te bedenken dat het werk breekbaar is of moeilijk om af te stoffen. Inspiratie hierbij vormde ook de tv serie ‘Keeping up appearances’ met Mrs. Hyacinth Bucket Bouquet in het bijzonder: twee werelden; één binnen en een wereld buiten! De bodemplaatjes zijn ook van aardewerk.